luni, 21 septembrie 2009

Beware the Jabberwock, my son!


Tin sa precizez (si) pe aceasta cale ca astfel de personaje gri (muscandu-se, intrebandu-se, holbandu-se la noi de pe peretii locuintei in care traim) vor disparea pana in februarie 2010. Cum au aparut, asa sa si dispara! Discret, in secret, fara regret!

Eu vad mai multe posibile cai de salvare:

1. Metamorfoza. Spre exemplu, aratarea din stanga imaginii poate sa se dea de trei ori peste cap si sa se transforme intr-un personaj de basm ce va fi citit Celui din Dreptul Insignei, doamna cu prea multe maini care este mai in dreapta peretelui, ferita de obiectivul camerei in fotografia ce ilustreaza prezenta postare, poate sa se mai coafeze, aranjeze, opereze si sa capete (macar) o forma umanoida, patul care a fost desenat (tot pe perete) in incercarea noastra de a ne da seama cum vrem sa ni-l facem pe cel din dormitor poate sa isi pastreze natura si sa devina un patut etc.

2. Distrugerea. Ma imaginez (pe mine sau pe "cineva" platit) aruncandu-ma in lupta, manuind o lumina alba, asa, ca de vopsea, coborand incet dar sigur peste formele contorsionate ce isi vor da ultima suflare.

3. Autodistrugerea (lor!!!). Cu toate ca nu imi imaginez cum ar fi posibil ! Asa, ca si cum m-as intoarce acasa intr-o zi si, ca din senin, n-as mai vedea cai verzi pe pereti?! (Roger! Roger!)

Nu am nimic personal cu aceste creaturi, sa ne intelegem (ba chiar marturisesc ca ganditorul la rachete, muscator de mana si cu o usoara nevoie de aparat dentar este chiar monstrul meu preferat!). Doar ca prefer ca aceste...a sa fie inlocuite de Personajul Pozitiv si Dragut ce ne va intra in casa din luna februarie, si care ar face bine sa nu deschida ochii fix pe astfel de imagini... macar pana o sa inceapa si el sa deseneze!

2 comentarii:

NOPER spunea...

facem tot posibilul, stee?

Anonim spunea...

preferam singularul care sa te includa numai pe tine, conform punctului 3 din postarea mea! stee?