miercuri, 24 martie 2010

Cum am ratat la mustata marele premiu la Roblogfest

Bine, nici macar nu stiu daca exista un mare premiu, dar daca ar fi existat...

Pe scurt, Radu e in juriu. Daca nu ar mai fi fost nevoie sa voteze si cititorii... si daca ar fi fost Radu singurul membru al juriului. Desigur, ar fi trebuit si eu sa scriu pe blog, si nu numai la zile de sarbatoare familiale sau legale. De fapt, daca as fi desenat, nu scris, ca e in juriul de la sectiunea de design or something. Simt ca am trecut uite-asheea pe langa un premiu, ceva. Si eu, care voiam faima! 

Oricum, le transmit pe aceasta cale celor ce vor castiga Roblogfest ca alta ar fi fost soarta concursului daca altfel ar fi stat lucrurile!

P.S. Maine iar avem o zi de sarbatoare in familie! :P Abia astept!

luni, 22 martie 2010

La multi... luni!

Nici mie nu-mi vine sa cred ca Anton face azi o luna si ca mai postez si io ceva pe blog. Noroc, deci, cu pozele...

marți, 2 martie 2010

Anton

De cand nu am mai scris... mi-a luat ceva timp pana sa imi amintesc parola...

Anton nu a vrut sa se nasca in ziua estimata de doctori, calendar si stele (18 februarie). Poate pentru ca nu a vrut ca evenimentul sa fie eclipsat de nasterea mediatizata a fetitei doamnei de 240 de kilograme, care s-a petrecut in acea zi. Sau poate ca a asteptat sa se schimbe zodia, nu ca s-ar pricepe el la d-astea, nu de alta, dar nu avea de la cine sa invete. Sau o fi vrut sa treaca w-endul...  Donno. Ideea e ca s-a nascut luni, 22 februarie- deci pesti (?!), la ora 22.50.

Suntem deja de 5 zile impreuna acasa si s-au petrecut multe chestii pentru prima data... de la primul luat in brate si primele "tine-i bine capuuuuu'!!", pana la prima baie (urlata), primul pampers schimbat, primul ragait, primul zambet...

Mai e mult pana ne vom da seama exact ce si cum. Suntem, totusi, optimisti. Anton este foarte simpatic, ne place de el din ce in ce mai mult. Probabil ca nici noi nu ii suntem chiar antipatici, altfel nu vad de ce ar vrea sa petreaca atata timp cu noi, mai ales noaptea...