luni, 26 octombrie 2009

Despre Dexter si celula de baza a societatii


They're creepy and they're kooky, mysterious and spooky,

They're all together ooky, it’s our Family!

Nu vrem sa raportam fotografia de mai sus la imaginea clasica a cuplurilor de tineri parinti, dar nu ne putem abtine. Cu toate acestea, intr-o lectura fireasca a imaginii si analizand semnificatia personajelor, nu o sa spunem decat atat: ne pare rau pentru Baietelul Familiei (Addams), dar aceasta este realitatea. Asa arata parintii lui in momentele in care se imbraca frumos pentru un eveniment fericit (casa de piatra inca o data lui Fluffy si Elenei!).

Expresiile de pe fetele noastre, pline de blandetea si sensibilitatea specifice unor viitori parinti, ma infioara pana si pe mine. Privind fotografia, nu ne mai intrebam de ce serialul nostru preferat este Dexter si de ce avem wallpaper-uri cu sange pe telefoanele noastre. Nici macar nu mai inteleg oare ce m-o fi apucat pe mine cu creaturile de pe pereti... Ma bucur doar ca the Cutest Dog a venit in casa noastra cu doua zile inainte sa aflam ca vom fi parinti, altfel nu am mai avea acum atatea batai de cap cu privire la nume, ci am asista cu siguranta la povestea Baietelului Dexter, iar pe catelul cu acelasi nume l-ar chema probabil Rex(ter).

Semneaza zambind Morticia si Gomez.

4 comentarii:

comanu spunea...

casa de piatra fluffy si prin intermediul acestui mijloc de comunicare.
hai ma ca sunteti bine.mai ales tu. tu, man, esti direct din reservoir dogs. deci, si tu esti bine.

Irina spunea...

Multumim de aprecieri! Pentru a ne revansa, o sa va chemam si pe voi cand iesim in oras cu Chucky and His Bride la niste aripioare picante de liliac (in sange) cu gusa marinata de soparla.

eusitu spunea...

nu-mi permit sa te contrazic, ca nu se cade sa te pui cu o "graviduta" - linistea ei e mai presus de orice. de aceia doar am sa-ti atrag atentia ca personajele cu care v-ati identificat sunt parinti foarte buni in povestea care p joaca. Astfel David e "safe" :) bucurati-va ca noi ne bucuram pt voi!

Elena spunea...

Sunteti foarte tari :))). Multumim de urari!